Etichete

, ,

clujulevanghelic.ro

Blogul de informare Clujul Evanghelic a fost lansat in septembrie 2007 la sugestia lui Alin Cristea (confesionala.ro, thymos.ro, rotundu.wordpress.com) cu scopul de a gazdui imaginile si informatiile despre bisericile evanghelice din Cluj-Napoca pe care le-am adunat (incomplet) spre folosul proiectului Omul Evanghelic.

Incepand cu 1 octombrie pe pagina principala se posteaza stiri de interes local pentru clujenii evanghelici, site-ul fiind probabil singurul de acest fel in acest oras.

Blogul a fost precedat de un Calendar (cronologic) al Evenimentelor Evanghelice Cluj-Napoca pe baza stirilor locale distribuite de Corneliu Szekely-Hategan prin email, calendar gazduit la adresa tomoiaga.ro/cj.html.

Pentru a face posibila prezenta in acelasi site a tuturor acestor informatii – biserici, ong-uri, edituri, etc, stiri locale, calendar cronologic s.a – site-ul decluj.wordpress.com a fost mutat la domeniul clujulevanghelic.ro.

Acei dintre dvs. care sunteti abonati prin rss sau email veti fi notificati in continuare de noile postari de pe site. Pentru noii doritori, abonarea se poate face de pe pagina principala, in stanga sus, sau la urmatoarele adrese: prin RSS; prin EMAIL.

Calendarul poate fi accesat tot de pe pagina principala, in stanga sus, sau direct la adresa http://clujulevanghelic.ro/calendar/

O alta noutate a site-ului este functia de cautare in blogurile evanghelice (peste 120 bloguri, lista compilata de Alin Cristea), tot in stanga sus pe pagina principala.